965 72 00 01 - Calle 19 de Abril, 34 - 03193 San Miguel de Salinas info@sanmigueldesalinas.es
Seleccionar página

Ecolegio-gloria-fuertes-san-miguel-678x381l projecte treballarà l’animació a la lectura i es desenvoluparà al llarg de dos cursos acadèmics


El col·legi Glòria Fortes de Sant Miquel de les Salines tornarà a participar en un Projecte Europeu Erasmus + d’Innovació Educativa, en aquesta ocasió els docents i alumnes del centre treballaran durant dos cursos en l’animació a la lectura.

El projecte ‘Just in time for nurturing a love of reading’ suposarà una «gran oportunitat» per als professors i alumnes del centre sanmiguelero en compartir experiència amb altres col·legis europeus de Romania, Polònia, Bulgària i Itàlia.

«El nostre centre és molt actiu i participatiu», assenyala la director del Gloria Fuertes Irene Pujol. El proper maig esperen la visita d’alumnat i professorat de tots els països, visita en la qual coneixeran el treball que es desenvolupa al centre així com la gastronomia i el folklore de Sant Miquel així com els pobles veïns de Torrevieja i les seues salines, i Oriola i la casa de Miguel Hernández.

El col·legi Glòria Fortes ha sol·licitat per a aquest curs subvencions econòmiques per dur a terme altres tres projectes que finalment els han estat concedits, com el d’Activitats Musicals, dotat de 5.153 euros, el d’Activitats Esportives, amb 1.850 euros, o el projecte de dinamització de biblioteques escolars, dotat amb 1.220 euros.