965 72 00 01 - Calle 19 de Abril, 34 - 03193 San Miguel de Salinas info@sanmigueldesalinas.es
Seleccionar página

portada_aytosanmiREGIDORIA DE MEDI AMBIENT

LA REGIDORIA DE MEDI AMBIENT DE L’AJUNTAMENT DE SANT MIQUEL DE SALINAS JUNTAMENT AMB EL C.E.I.P Gloria Fuertes organitzaran el DIJOUS 26 DE GENER UNES JORNADES PER CELEBRAR EL DIA MUNDIAL DE L’EDUCACIÓ AMBIENTAL EN EL CITAT COL·LEGI.
AQUESTES JORNADES consistiran en unes XERRADES SOBRE CONSCIENCIACIÓ I SENSIBILITZACIÓ AMBIENTAL IMPARTIDES PER PART DE L’BIÒLEG MIGUEL ESCOLANO PUJOL, AMB L’OBJECTIU DE TRANSMETRE ALS ALUMNES LA IMPORTÀNCIA DELS VALORS NATURALS I HÀBITS SOCIALS QUE HEM DE TENIR A LA NOSTRA SOCIETAT.
EL TEMA PRINCIPAL DE LA XERRADA SERÀ PER QUÈ I COM CAL CUIDAR EL MEDI AMBIENT, SENSE DEIXAR A UN COSTAT LA NECESSITAT D’ESTALVIAR AIGUA I ENERGIA PER MITJÀ HÀBITS DOMÈSTICS O LA IMPORTÀNCIA DEL PROCÉS DE RECICLATGE QUAN GENEREM RESIDUS.
LA CURA DEL MEDI AMBIENT HA D’ESTAR PER SOBRE DE TOT, JA QUE GARANTEIX LA NOSTRA SUPERVIVÈNCIA I LA DE LES GENERACIONS FUTURES, I LA MILLOR EDAT PER ADQUIRIR AQUESTS CONEIXEMENTS I APTITUDS PER DESPRÉS transmetre’ls I FOMENTAR LA PARTICIPACIÓ EN ACTIVITATS RELACIONADES AMB EL MEDI AMBIENT NO ÉS UNA ALTRA QUE DES BÉ PETIT. AIXÒ NO TREU QUE LA CURA DEL PLANETA SIGUI UN COMPROMÍS DE TOTS. AQUEST ÉS EL LEMA DE LA CAMPANYA UN COMPROMÍS DE TOTS.
TANT LA REGIDORIA DE MEDI AMBIENT COM EL C.E.I.P GLORIA FUERTES DONEN SUPORT LES PARAULES DE L’BIÒLEG I ESPEREN QUE AQUESTES JORNADES SIGUIN TOT UN ÈXIT I CONTRIBUEIXIN A ACONSEGUIR UN MEDI AMBIENT MILLOR.
Es repartirà ALS ALUMNES UN DIPTIC AMB LA FINALITAT QUE LA CAMPANYA DE CONSCIENCIACIÓ ARRIBI FINS ELS SEUS LLARS DE LA MÀ DELS MES PETITS.

SANT MIQUEL A 23 DE GENER DE 2017

Mª JOSÉ COSTA MEDRANO, REGIDOR DE MEDI AMBIENT
J. AMANCIO MARTÍNEZ MACIÁ REGIDOR D’EDUCACIÓ